Blog

Tervetuloa seuraamaan Diamonds & Pearlsin maailmaa.

 

Tällä sivulla on postauksia asioista joista teen median ja markkinoinnin maailmassa.

 

 

By Sami Kelkka, May 12 2016 09:03AM

Uusittu Hellapoliisi-verkkopalvelu on julkistettu. Responsiivisuuden myötä käyttäjäkokemus mobiililaitteilla paranee. Mobiilimainonta saadaan nyt toimimaan halutulla tavalla.


Näkyviä uudistuksia ja muutoksia sivustolla ovat mm.:


Haku

Hakua on kehitetty ennakoivaksi ja jatkossa voit hakea myös raaka-aineiden mukaan reseptejä. Kaikki reseptit eivät ole vielä tässä listauksessa, mutta työtä tehdään koko ajan, että kaikista resepteistä on raaka-aineluettelo. Raaka-aineissa on oma haasteensa, joten raaka-aineet ovat yksikkömuodossa, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta (mm. pinjansiemeniä). Raaka-ainehaussa voit myös kirjoittaa raaka-aineen ja järjestelmä ehdottaa hakutulosta. Reseptien kategoriat löytyvät alasvetovalikosta.


Oma Hellapoliisi

Voit tehdä tunnuksen sivustolle ja tallentaa suosikkireseptisi talteen. Näin löydät jatkossa reseptisi nopeasti esimerkiksi kaupassa. Rekisteröityneille käyttäjille tulemme kehittelemään lisäominaisuuksia tulevaisuudessa.


Reseptit

Resepteistä löydät oikealta puolelta ”ainesluettelon” jota voit käyttää esimerkiksi kaupassa siten että löydettyäsi raaka-aineen pistät täpän raaka-aineen edessä olevaan laatikkoon. Toinen esimerkki. Voit käyttää ainesosalistausta myös itse kokkausvaiheessa. Kun olet paistanut jauhelihan ja maustanut sen suolalla, voit klikata raaka-aineet käytetyksi. Näin et unohda reseptistä mitään. Löydät myös muita raaka-aineesta tehtyjä reseptejä klikkaamalla raaka-aineen nimeä. Tämän jälkeen tulee ainesosa -listaus missä kyseistä raaka-ainetta on käytetty.


Postituslista=Viikon ruokalista

Hellapoliisi on päivittänyt postitusjärjestelmän vastaamaan tämän päivän tarpeita. Nyt sen tilaaminen ja siitä poistuminen on tehty mahdollisimman helpoksi.


Tutustu uuteen Hellapoliisi.fin !By Sami Kelkka, Mar 8 2016 12:03PM

Olemme Hellapoliisin kanssa aloittaneet markkinointiyhteistyön ruokasivusto Herkkusuu.fin kanssa. Yhteistyö toteutetaan Herkkurinki-kokonaisuuden kautta, jonka tarkoituksena on tuoda mainostajat ja ruokabloggaajat yhteen.


Rinki pohjautuu vahvasti Hellapoliisiin, joka on kymmenen toimintavuotensa aikana ehtinyt kerätä mainostajia taakseen. Herkkuringin kautta toteutettiin ensimmäinen blogimarkkinointikampanja joulun alla, mukana oli Unileverin sinappibrändi Maille. Tutustu tästä Herkkurinki-konseptiin. M&M uutisoi Herkkuringin, tässä linkki juttuun.

By Sami Kelkka, Mar 2 2016 09:19AM

Tech Media Finland on uusi itsenäisten teknologiasivustojen yhteenliittymä, joka tarjoaa mainostajille keinon tavoittaa teknologian aikaiset omaksujat ja kokeilijat, yhdellä kampanjalla. Mukana olevat toimijat ovat olleet keskeisessä osassa Suomen teknologiajournalismia jo 90­luvulta lähtien.

Tech Media Finland tarjoaa asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä natiiviratkaisuja, jotka ottavat huomioon kunkin mukana olevan palvelun erityispiirteet ja tuovat mukaan myös kunkin palvelun sosiaalisen ulottuvuuden.


Teknologiasivustojen käyttö on pirstaloitunut vahvasti mobiiliin, tableteille, sosiaaliseen mediaan ja perinteiseen tietokoneella tapahtuvaan käyttöön. Samaan aikaan teknologiaa seuraavat kuluttajat vaativat yhä enemmän kuhunkin julkaisuun parhaiten sopivaa mainontaa. Tähän haasteeseen Tech Media Finland tarjoaa valmiit, koetellut ratkaisut, jotka laajentavat mainontaa ja markkinointiviestintää perinteisten bannerimainosten ulkopuolelle.


“Lukijamme käyttävät palveluitamme useilla eri päätelaitteilla. Samaan aikaan adblockien käyttö yleistyy. Jotta pystymme tarjoamaan mainosratkaisuja, jotka tavoittavat oikeasti koko käyttäjäkuntamme, on meidän astuttava sekä perinteisen että ohjelmallisen mainonnan ulkopuolelle. Tähän pyrimme Tech Media Finlandin kautta tarjoamaan ratkaisuja”, toteaa AfterDawnin toimitusjohtaja Petteri Pyyny.


TechMedia Finland koostuu seuraavista julkaisuista: AfterDawn, Hardware.fi, Hinta.fi, Mobiili.fi sekä Puhelinvertailu. Tavoitamme uusista lippulaivatuotteista ja huippupalveluista kiinnostuneet kuluttajat, jotka toimivat samalla oppaina ja auttavina käsinä teknologian suhteen lähipiirilleen.


Tech Media Finlandin mainosmyynnistä vastaa Diamonds & Pearls.


RSS Feed

Web feed

DAPD_logo_web72dpi

Infographeja löytyy Pinterest logoa klikkaamalla.