Blog

Tervetuloa seuraamaan Diamonds & Pearlsin maailmaa.

 

Tällä sivulla on postauksia asioista joista teen median ja markkinoinnin maailmassa.

 

 

By Sami Kelkka, Dec 14 2016 08:30PM

I have started to work with Twitter advertising. In case you would be interested, please contact sami.kelkka@sellbranch.com, +358 40 707 8995

You can follow me on Twitter: @samikelkka


Twitter is number one news app in 110 countries. I help finnish companies to utilize the platform of 320 M monthly users.D&P continues the work with media´s and keeps focus on monetizing site inventory with great sales partners.


By Sami Kelkka, Aug 29 2016 08:33PM

Autot.fi on uusi suomalainen autosivusto, joka uutisoi päivittäin automaailman ilmiöistä ja tapahtumista. Sieltä löydät mielenkiintoisimmat uutiset lyhyesti ja ytimekkäästi kuvia, videoita ja sosiaalista mediaa hyödyntäen. D&P tarjoaa mainostilat suoraan ja ohjelmallisesti. Hyödynnä tämä uusi ja raikas automedia.

By Sami Kelkka, Jun 7 2016 04:00AM

Potilaan Lääkärilehti uudistui. Näin päätoimittaja Hannu Ollikainen kommentoi uudistusta:

"Potilaan Lääkärilehti on parhaimmillaan tavoittanut yli 80 000 lukijaa viikossa. Facebookissa meillä on lähes 27 000 ja Twitterissä (@Potlaakarilehti.fi) liki 4 000 seuraajaa. Olemme nöyrästi ylpeitä voidessamme palvella näin suurta joukkoa suomalaisia.


Nyt meillä on ilo julkaista Potilaan Lääkärilehden uudistettu versio. Potilaan Lääkärilehti on sisällölliseltä ytimeltään kooste Lääkärilehden kaikille avoimesta sähköisestä aineistosta – ja nyt se myös näyttää siltä. Uudistus pyrkii parantamaan lukukokemusta sekä palveluamme erilaisilla lukijan laitteilla. Entisellään säilyvät sisällön tutut pääelementit ja vankka laatu." Lue Hannun juttu kokonaisuudessaan täällä.

RSS Feed

Web feed

DAPD_logo_web72dpi

Infographeja löytyy Pinterest logoa klikkaamalla.